Cégünkről

Társaságunk az 1991. évi alapítása óta szolgálja nagy tapasztalattal ügyfeleinket az ingatlanfejlesztési és ingatlanközvetítési szolgáltatás területén.Társaságunk erősségét a két évtizedes színvonalas munkán alapuló tapasztalat, az ingatlan-piaci tapasztalatok, külföldi partner irodákkal kialakított együttműködés, munkatársaink folyamatos képzése jelenti. Társaságunk jelentős mértékű ingatlanfejlesztési projektekben vett részt.

Tapasztalt szakembereink révén Budapest belső és külső kerületeinek ingatlan specialistájává váltunk, de tevékenységünk kiterjed az ország egész területére.

Arra törekszünk, hogy adatbázisunkban csak olyan ingatlanok szerepeljenek, melyek értékesítési kondíciói (elsősorban az árak) megfelelnek az adott ingatlan korrekt piaci értékének. Fontos számunkra az is, hogy mind az eladói, kiadói mind a vevői és bérbevevői oldal gyorsan és megbízhatóan tudja az adásvételt és a bérleti szerződést a segítségünkkel lebonyolítani.

Az iroda munkatársai teljes körű ügyintézéssel segítik Önt ingatlanának eladásában, bérbeadásában vagy új ingatlan megvásárlásában és kiadásában. Továbbá a Társaság portfoliójába tartozik irodaházak bérbeadása, ingatlan-fejlesztésekhez megfelelő építési ingatlanok felajánlása.

Szolgáltatásaink: ingatlan adás-vétel, bérlet-kiadás, biztosítás, ingatlan jogügyletekkel kapcsolatos ingyenes jogi tanácsadás és hitelügyintézés.

Az ingatlan-jogügyletek biztonságát a Társaság ügyvédje szavatolja.

Várjuk megtisztelő érdeklődésüket,
engedjék meg, hogy magas szinten szolgáljuk Önöket.

Gyorslista